Τρόποι αποστολών

Αποστολή

Εφόσον ολοκληρώσετε και υποβάλλετε επιτυχώς την παραγγελία σας, λαμβάνετε από εμάς επιβεβαιωτικό e-mail. Τα προϊόντα που έχετε επιλέξει υπόκεινται σε ποιοτικό έλεγχο, συσκευάζονται και παραδίδονται στην εταιρεία κούριερ που θα αναλάβει τη διανομή. Σε κάθε περίπτωση, ενημερώνεστε προσωπικά για το ακριβές διάστημα αναμονής μέσω προσωπικής ειδοποίησης που σας αποστέλλεται μέσω email.

Εφόσον η παραγγελία σας έχει αναχωρήσει από εμάς, μπορέιτε να την εντοπίσετε ανά πάσα στιγμή χρησιμοποιώντας τον αριθμό αποστολής που σας έχει δοθεί.

Αναφορικά με τα έξοδα αποστολής που ενδέχεται να προστεθούν στην  παραγγελία σας κατά την ολοκλήρωσή της, μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά παρακάτω:

Αποστολές εντός Ελλάδας

Το κόστος αποστολής σε όλη την Ελλάδα είναι 2€

Οι συνεργαζόμενες εταιρείες κούριερ είναι:

Red Courier, ACS και Γενική Ταχυδρομική.

Αποστολές στην Κύπρο

Το κόστος της αποστολής είναι 6€ για παραγγελίες που περιέχουν προϊόντα συνολικής αξίας μικρότερης των 80 ευρώ. Για παραγγελίες από 80 ευρώ και άνω η αποστολή είναι δωρεάν.

Η συνεργαζόμενη εταρεία courier για τις αποστολές μας στην Κύπρο είναι η Kronos express.

Αποστολές στις υπόλοιπες χώρες της Ε.Ε.

Το κόστος της αποστολής είναι 25€ ευρώ ανεξαρτήτως του συνόλου της παραγγελίας σας.

Τρόποι πληρωμής

Στη σελίδα ολοκλήρωσης των αγορών σου, και στην περιοχή “Τρόπος πληρωμής”, μπορείς να δεις τον τρόπο με τον οποίο επιθυμείς να πραγματοποιηθεί η πληρωμή της παραγγελίας σου.

  • Αντικαταβολή (Λειτουργεί μόνο για την Ελλάδα και την Κύπρο)

Από τους πιο διαδεδομένους πλέον τρόπους πληρωμής. Με αυτόν τον τρόπο η παραγγελία σου αποστέλεται στον χώρο σου με την υπηρεσία ταχυμεταφορών (Courier), και η πληρωμή γίνεται με μετρητά κατά την παραλαβή της από εσένα στον χώρο σου. Η αντικαταβολή έχεις κόστος 2€

  • Πληρωμή με πιστωτική / χρεωστική / προπληρωμένη κάρτα (Λειτουργεί για όλες τις χώρες της Ευρώπης)

Η παραγγελία σου εξοφλείται εύκολα και γρήγορα πληρώνοντας με κάρτα μέσω της ασφαλούς υπηρεσίας Viva. Με την επιβεβαίωση της παραγγελίας, πρόκειται να μεταφερθείς αυτόματα στο περιβάλλον της Viva, όπου θα πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα απαραίτητα στοιχεία της κάρτας σου. Στη συνέχεια, “πατώντας” το αντίστοιχο κουμπί τελικής επιβεβαίωσης, η παραγγελία ολοκληρώνεται. Επιτρεπόμενος τύπος καρτών : Visa, Mastercard, Diners Club, American Express & Maestrocard.

  • Υπηρεσία Paypal (Λειτουργεί για όλες τις χώρες της Ευρώπης)

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον λογαριασμό σου στο Paypal για να εξοφλήσεις τις αγορές σου. Με την ολοκλήρωση και επιβεβαίωση της παραγγελίας σου, θα πρέπει να επιλέξεις από την λίστα επιλογών την πληρωμή μέσω Paypal, για να οδηγηθείς στο online ασφαλές σύστημα συναλλαγών της Paypal, όπου μπορείς να πληρώσεις με την πιστωτική σου κάρτα μέσω του λογαριασμού σου Paypal.

Η διαδικασία πληρωμής μέσω Paypal-Credit ή Debit Card είναι πλήρως αυτοματοποιημένη και συνήθως ολοκληρώνεται εντός λίγων λεπτών. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας καμία προσωπική πληροφορία (συμπεριλαμβανομένου του αριθμού πιστωτικής κάρτας) δεν αποθηκεύεται. Στη συνέχεια η παραλαβή της παραγγελίας σου γίνεται και πάλι με την υπηρεσία ταχυμεταφορών (Courier) στον χώρο σου, χωρίς όμως να υποστείς κάποια επιπλέον χρέωση.

  • Με κατάθεση μέσω Alpha Bank 

Kατάθεση/έμβασμα ή web banking γίνεται στον κάτωθι τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας μας με αιτιολογία κατάθεσης πάντα το ονοματεπώνυμό σας  για να μην υπάρξει καθυστέρηση στην διεκπεραίωση της παραγγελίας σας.     

Μπορείτε να καταθέσετε είτε απευθείας στο ταμείο της τράπεζας Alpha Bank είτε online μέσω e-banking 

Στοιχεία λογαριασμού Alpha Bank

IBAN: GR0801401200120002310029669

BIC: CRBAGRAA

SWIFT: ALPHA BANK

EΠΩΝΥΜΙΑ: ΤΣΑΜΟΥΤΑΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ: MUSE CLOTHING