1. Αντικατάσταση με άλλο μέγεθος / χρώμα ή κωδικό

Η διαδικασία αλλαγών πραγματοποιείται μέσω της φόρμας αλλαγών μας που θα βρείτε στις πληροφορίες του site μας.Η πρώτη αλλαγή είναι δωρεάν. Το νέο προϊόν θα πρέπει να είναι ίσης ή μεγαλύτερης αξίας από αυτό που επιθυμείτε να αλλάξετε. Η διαδικασία αλλαγής θα πρέπει να  πραγματοποιηθεί εντός 14 ημερών από την ημέρα που παραλάβατε την παραγγελία σας.

Ελλάδα

Α) ΑΘΗΝΑ

Mπορείτε να πραγματοποιήσετε αλλαγή μέσα σε 14 ημέρες από την παραλαβή. Η πρώτη αλλαγή είναι δωρεάν. Όλες οι αλλαγές πραγματοποιούνται με τη διαδικασία ΠΑΡΑΔΟΣΗ – ΠΑΡΑΛΑΒΗ, χέρι με χέρι την ίδια στιγμή. Για αλλαγές εντός Αθήνας η παράδοση – παραλαβή γίνεται με την συνεργαζόμενη εταιρεία RED COURIER (τηλ.2103460002 ,ώρες λειτουργίας ΔΕΥΤ.ΠΑΡ.08.00-20.00 και ΣΑΒ 08.00-14.00) σε τιμή εταιρική (4 ευρώ ανά δέμα εώς 3 κιλά). Μας ενημερώνετε μέσω της φόρμας αλλαγών με ποιο κομμάτι θέλετε να αντικαταστήσετε το προϊόν που παραλάβατε και δρομολογείται απο την εταιρεία μας. Τυχόν χρηματική διαφορά με το νέο προϊόν επιπροστίθεται στο κόστος της αλλαγής σας με βάση την αξία του επιστρεφόμενου είδους.

Β) ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΑΣ

Mπορείτε να πραγματοποιήσετε αλλαγή μέσα σε 14 ημέρες από την παραλαβή.Η διαδικασία που ακολουθούμε είναι ΠΑΡΑΔΟΣΗ – ΠΑΡΑΛΑΒΗ , χέρι με χέρι την ίδια στιγμή ,με τις μεταφορικές εταιρείες που συνεργαζόμαστε (ΑCS και Γενική ταχυδρομική) σε τιμή εταιρική(4 ευρώ ανά δέμα εως 3 κιλά).Η πρώτη αλλαγή είναι δωρεάν για κάθε επόμενη αλλαγή το κόστος είναι 4€ και καλύπτεται από τον πελάτη. Μας ενημερώνετε μέσω της φόρμας αλλαγών με ποιο κομμάτι θέλετε να αντικαταστήσετε το προϊόν που παραλάβατε και δρομολογείται από την εταιρεία μας. Τυχόν χρηματική διαφορά με το νέο προϊόν επιπροστίθεται στο κόστος της αλλαγής σας με βάση την αξία του επιστρεφόμενου είδους.

Κύπρος

Mπορείτε να πραγματοποιήσετε αλλαγή μέσα σε 14 ημέρες από την παραλαβή.Η διαδικασία που ακολουθούμε είναι ΠΑΡΑΔΟΣΗ – ΠΑΡΑΛΑΒΗ, χέρι με χέρι την ίδια στιγμή ,με την μεταφορική εταιρεία της 𝐊𝐫𝐨𝐧𝐨𝐬 𝐄𝐱𝐩𝐫𝐞𝐬𝐬 .Το κόστος αλλαγής είναι 6,00€ και καλύπτεται από τον πελάτη. Μας ενημερώνετε μέσω της φόρμας αλλαγών με ποιο κομμάτι θέλετε να αντικαταστήσετε το προϊόν που παραλάβατε και δρομολογείται απο την εταιρεία μας.Τυχόν χρηματική διαφορά με το νέο προϊόν επιπροστίθεται στο κόστος της αλλαγής σας με βάση την αξία του επιστρεφόμενου είδους.

Υπόλοιπες χώρες της Ε.Ε.

Για παραγγελίες στις υπόλοιπες χώρες της Ε.Ε. η δυνατότητα απευθείας αντικατάστασης με άλλον κωδικό/μέγεθος/χρώμα δεν υπάρχει. Εάν επιθυμείτε να αλλάξετε το προιόν που έχετε παραλάβει, θα πρέπει να ακολουθήσετε τη διαδικασία επιστροφής χρημάτων και έπειτα, αν επιθυμείτε, να πραγματοποιήσετε παραγγελία εκ νέου.

  1. Επιστροφή χρημάτων

Εάν δεν επιθυμείτε την αντικατάσταση του προϊόντος με άλλο κωδικό της συλλογής μας, φυσικά έχετε τη δυνατότητα να αιτηθείτε επιστροφή χρημάτων. Κατά ανάλογο τρόπο, επικοινωνείτε με εμάς με όποιον τρόπο σας εξυπηρετεί, ώστε να μας ενημερώσετε για το αίτημά σας. Η επικοινωνία μαζί μας θα πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί εντός 14 ημερών από την ημέρα που παραλάβατε την παραγγελία σας.  Δεν πραγματοποιούνται επιστροφές χρημάτων στα εκπτωτικά κομμάτια.

Ελλάδα

Συσκευάζετε και μας επιστρέφετε το προϊόν με οποιαδήποτε εταιρεία κούριερ επιθυμείτε, καθώς τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη. Σε άλλη περίπτωση, το δέμα δεν είναι δυνατό να παραληφθεί και επιστρέφει αυτόματα στον αποστολέα. Η διεύθυνση επιστροφής είναι: Muse Clothing (κατάστημα), Ολυμπίας 24, 16451, Αργυρούπολη. Μέσα στο δέμα, θα πρέπει να συμπεριλαμβάνεται ένα έντυπο στο οποίο θα αναγράφονται τα στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού (IBAN, Ονομ/μο δικαιούχου, Τράπεζα), στον οποίο επιθυμείτε να κατατεθούν τα χρήματα. Μόλις παραλάβουμε την επιστροφή σας, δρομολογούμε την επιστροφή χρημάτων, η οποία ολοκληρώνεται εντός 10 εργάσιμων ημερών από τη στιγμή εκείνη. Η αποζημίωση αφορά αποκλειστικά την αξία του προϊόντος που επιστρέφεται (όχι τυχόν έξοδα αποστολής).

Κύπρος

Συσκευάζετε και μας επιστρέφετε το προϊόν αποκλειστικά με την Kronos Express, που είναι η συνεργαζόμενη με εμάς εταιρεία. Το κόστος είναι 6 ευρώ και αφαιρείται από το ποσό της επιστροφής χρημάτων στον λογαριασμό σας . Σε άλλη περίπτωση, το δέμα δεν είναι δυνατό να παραληφθεί και επιστρέφει αυτόματα στον αποστολέα.Η διεύθυνση επιστροφής είναι: Muse Clothing (κατάστημα), Ολυμπίας 24, 16451, Αργυρούπολη Αττικής, Ελλάδα. Μέσα στο δέμα, θα πρέπει να συμπεριλαμβάνεται ένα έντυπο στο οποίο θα αναγράφονται τα στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού (IBAN, Ονομ/μο δικαιούχου, Τράπεζα), στον οποίο επιθυμείτε να κατατεθούν τα χρήματα.Παραλαμβάνουμε την επιστροφή σας και δρομολογείται η επιστροφή χρημάτων, η οποία ολοκληρώνεται εντός 10 εργάσιμων ημερών από τη στιγμή εκείνη. Η αποζημίωση αφορά αποκλειστικά την αξία του προϊόντος που επιστρέφεται (όχι τυχόν έξοδα αποστολής).

Υπόλοιπες χώρες της Ε.Ε.

Συσκευάζετε και μας ταχυδρομείτε το κομμάτι προς αλλαγή με όποια εταιρεία κούριερ επιθυμείτε ή με το ταχυδρομείο και καλύπτετε τη χρέωση της επιστροφής. Η διεύθυνση επιστροφής είναι η έδρα της εταιρείας μας. Μέσα στο δέμα, θα πρέπει να συμπεριλαμβάνεται ένα έντυπο στο οποίο θα αναγράφονται τα στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού (IBAN, Ονομ/μο δικαιούχου, Τράπεζα), στον οποίο επιθυμείτε να κατατεθούν τα χρήματα. Μόλις παραλάβουμε την επιστροφή σας, δρομολογούμε την επιστροφή χρημάτων, η οποία ολοκληρώνεται εντός 5 εργάσιμων ημερών από τη στιγμή εκείνη. Η αποζημίωση αφορά αποκλειστικά την αξία του προϊόντος που επιστρέφεται (όχι τυχόν έξοδα αποστολής).

Σημαντική Διευκρίνιση

Αλλαγές και επιστροφές δεν δύνανται να πραγματοποιηθούν στις παρακάτω περιπτώσεις:

  • Εάν το προϊόν δεν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση (έχει φορεθεί / πλυθεί ή έχουν αφαιρεθεί τα ταμπελάκια).
  • Εάν το κομμάτι τη στιγμή της παραγγελίας βρισκόταν σε προνομιακή τιμή BAZAAR.
  • Εάν το κομμάτι αποτελεί είδος προσωπικής υγιεινής (εσώρουχο).

Αν χρειαστείτε οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία σχετικά με τα προϊόντα μας, τις διαδικασίες που περιγράφονται παραπάνω, ή την πολιτική της εταιρείας σε γενικότερο πλαίσιο, μη διαστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Οι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να έρθετε σε επαφή με τα μέλη της ομάδας μας παρατίθενται συγκεντρωτικά παρακάτω:

  • Τηλεφωνικά στο  210-9915520  από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 10.00 – 18.00.
  • Μέσω e-mail στο support@museclothing.gr
  • Μέσω της φόρμας επικοινωνίας που θα βρείτε στον ιστότοπό μας.
  • Μέσω προσωπικού μηνύματος στα επίσημα προφίλ της εταιρείας στα Social Media: Facebook Instagram

Ευχαριστούμε,

Muse Clothing